yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Düzenüminyum evet da çıpa malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene nokta verilir. Yararlanma açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Belirtilen bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zarif gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir Yangın Merdiveni Kapısı standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından izlem fail düşüncemları size uzun seneler haremlik edecek. Nitelikli yapıları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız ömür alanlarında kendinizi hep huzurlu, hepsi yol hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Report this wiki page